Over mij

Je wenst een natuurlijke, comfortabele geboorte voor jou en je kindje.
Jij wil sterk en vol vertrouwen de geboorte van je kind tegemoet gaan.
Jij wil baren op een manier die het beste past bij jou en je familie.
Jij wil je kindje op de best mogelijke manier verwelkomen op deze wereld.

 

maar …

– Je weet niet goed waar te beginnen.
– Je hoort enkel horrorverhalen.
– Je hebt reeds een geboorte-ervaring achter de rug en je wil het anders deze keer.
– Je kan nog wel wat extra vertrouwen en informatie gebruiken.
– …

Iets in je zegt dat een natuurlijke geboorte kan, alleen weet je nog niet precies hoe.

Het antwoord:

Hypnobirthing – The Wise Hippo Birthing Programme

 

Hypnobirthing gaat niet enkel over het produceren van baby’s, over een kalme, comfortabele geboorte.

Het gaat over het vormen van sterke vrouwen vol vertrouwen die leren te vertrouwen op hun eigen instinct en die, door hun eigen innerlijke wijsheid, keuzes maken die goed zijn voor zichzelf en hun familie.

 

Ik ben Anke Verhulst, hypnobirthing mama en cursusleidster en mijn passie is ouders voor te bereiden op een bewuste geboorte van hun kind(eren) uitgaande van de kracht van vrouwen en de natuur.

 

Ik ben mama van 3 prachtige hypnobirthing baby’s (Jente ’12, Jasper ’14 en Lars ’17) . Mijn eigen ervaring is dat geboorte magisch is, een echte viering van het leven. Ik heb tweemaal gekozen voor een thuisgeboorte onder begeleiding van vroedvrouwen. Ik heb van beide geboortes enorm genoten en zou het zo weer opnieuw doen. Geboorte kan echt prachtig, comfortabel en rustig zijn. – Lees het geboorteverhaal van Jente en van Jasper (volgt binnenkort). Sinds 2012 (na Jente’s geboorte) heb ik al enkele tientallen ouders begeleid in de voorbereiding op de geboorte van hun kinderen via hypnobirthing.

 

De geboorte van je kindje is een unieke gebeurtenis en daarom bied ik Hypnobirthing cursussen op maat van jouw gezin. De cursus is te volgen in groep of individueel.

 

Om meer te weten te komen over de HypnoBirthing cursus … klik op onderstaande foto.

P1010654

Indien je nog meer wil weten over mijn leven … lees hieronder verder.

Ik ben geboren en getogen in de stille Kempen, maar woon nu aan de rand van het pajottenland, vlak naast de grote carnavalstad Aalst. Ik ben de gelukkige mama Jente en Jasper. Deze twee kapoenen zorgen ervoor dat er elk moment wel iets te beleven valt.

 

Mijn initiële opleiding is sterk wetenschappelijk en technisch (Burgerlijk Ingenieur), maar al snel kwam ik tot de conclusie dat daar niet mijn grootste passie lag. Ik startte met een coachopleiding en kwam al snel in aanraking met hypnobirthing. Getraind in zowel HypnoBirthing – The Mongan Method als The Wise Hippo Birthing Programme geef ik al sinds 2012 les aan ouders op zoek naar een natuurlijke, comfortabele geboorte.

 

Ik hou van lezen, dansen en yoga. Ik hou van mijn familie, reizen naar verre oorden en een wandeling in het bos. Als ik niet met de kindjes bezig ben, vind je mij dansend door het leven.

 

Contactgegevens:

Anke Verhulst
Langestraat 150
1790 Affligem
ankeverhulst@hotmail.com
0494/878966

Ondernemingsnummer 0839.940.915