Coaching

Van harte proficiat met je zwangerschap!

Wens jij je zwangerschap bewust te beleven?

Zou jij graag goed geïnformeerd bewuste keuzes maken mbt de geboorte van je baby?

Zou jij je graag jezelf optimaal voorbereiden voor de geboorte?

Ik kan je hierbij helpen. Mijn naam is Anke, mama van 3 kindjes en doula. Sinds 2012 coach ik mama’s en papa’s in hun voorbereiding op de geboorte en bewust ouderschap.

Mijn missie is simpel. Ik wens jullie een fijne start als gezin en een heerlijke tijd met jullie pasgeboren baby en dit alles start met voorbereiding op de geboorte en ouderschap tijdens de zwangerschap. En hiermee kan ik jullie ondersteunen.

 Hieronder vind je hoe je met mij kan werken een-op-een. Verder geef ik ook The Wise Hippo Bond With Baby en The Wise Hippo Birthing Programme.

Losse sessies.

Je hebt als (aanstaande) ouder enkele gerichte vragen ivm bewuste zwangerschap, geboorte en/of ouderschap die je graag met mij zou overlopen. Dat kan!

Prijs per sessie: 65 euro*
Een sessie duurt ongeveer een uurtje.

Birthing With Love – bewuste zwangerschap en bewuste geboorte

Geboorte is een unieke gebeurtenis in het leven. Misschien ben je reeds mama geworden en was de geboorte niet helemaal zoals gehoopt of verwacht. Of je bent zwanger, maar zou het liefst de geboorte overslaan. Met plezier terugkijken naar de geboorte kan. Samen bereiden wij de gewenste bevalling voor. We gaan na wat de ideale bevalling voor jou inhoudt. We bespreken het verloop van het geboorteproces, de angsten of twijfels die je nog hebt, lichaamsintegriteit, je geboorteteam, de plaats waar je wenst te baren, de kraamtijd … en alles wat op je pad komt. Geen vraag is te veel. Je stapt weg van dit proces vol vertrouwen op je eigen kracht en intuïtie.
Het gaat om een holistische begeleiding, dwz dat we ook op de emotionele en spirituele kant van zwangerschap ingaan. Alles is immers met elkaar verbonden.

Inbegrepen

Intakegesprek
 3 sessies
Ondersteuning via email en/of telefoon en/of whatsapp

 Prijs: 165 euro*
Elke sessie duurt ongeveer een uur. Aanvullende sessies kosten 50 euro/uur.

*Elke sessie verloopt via Skype. Bij een afgesproken sessie zit ik klaar op het tijdstip dat je gereserveerd hebt. Je kan tot 24u op voorhand annuleren of verplaatsen.

Als ik denk dat je medisch advies nodig hebt of een doorverwijzing kan gebruiken, zal ik je dat altijd eerlijk zeggen. Ik help je graag zoeken naar iemand die je kan verder helpen.

Parenting with love – bewust en liefdevol opvoeden

Als nieuwe ouder komt er heel wat op je af. Je hebt je eigen idealen, je wensen, daar tegenover staat de werkelijkheid. Hoe kan je liefdevol en bewust opvoeden zonder jezelf te verliezen? Hoe je kind opvoeden zodat ze zichzelf kunnen zijn en maximaal kunnen groeien.  Samen zoeken we een antwoord op je vragen en geven je tools voor het prille ouderschap.

Ik hanteer hierbij principes van The Continuum Concept, Attachment Parenting, Unconditional Parenting.

 intakegesprek
 3 sessies
 Opvolgmoment

 Prijs: 165 euro*
Elke sessie duurt ongeveer een uur. Aanvullende sessies kosten 50 euro/uur.

*Elke sessie verloopt via Skype. Bij een afgesproken sessie zit ik klaar op het tijdstip dat je gereserveerd hebt. Je kan tot 24u op voorhand annuleren of verplaatsen.

Als ik denk dat je medisch advies nodig hebt of een doorverwijzing kan gebruiken, zal ik je dat altijd eerlijk zeggen. Ik help je graag zoeken naar iemand die je kan verder helpen.

Doula

Als doula begeleid ik je niet enkel tijdens de zwangerschap, maar zorg ik ook voor continue zorg, steun en begeleiding tijdens arbeid, geboorte en de eerste uren na de geboorte. De afspraken verlopen zowel in levende lijve als via Skype.

Gezien mijn gezinssituatie doe ik momenteel enkel zwangerschapsbegeleiding en ouderschapscoaching.

Interesse?

Neem voor meer info contact op via 0494 87 89 66 of ankeverhulst@hotmail.com.

 

 

Share This